PAPERERIA A Torredembarra

En Infotècnica trobaràs tots els objectes de papereria que necessitis. En el nostre local a Torredembarra tenim un ampli assortiment d'articles d'oficina i manualitats.

Impresión a gran formato

carpetes I ARXIVADORS

La nostra selecció de carpetes i arxivadors t'ajudaran a poder organitzar millor els teus treballs o projectes. Comptem en una gran selecció de les millors marques del mercat: CINKO, ELBA, PLUS... amb uns acabats sofisticats o també simples.

Impresión de calendario

tot tipus d'escriptura

També tenim una àmplia selecció de material d'escriptura que pots necessitar en el teu dia a dia. Bolígrafs, rolles, llapis, retoladors, marcadors de les diferents marques: PILOT, PLUS, STAEDTLER... i també tenim la selecció més tècnica. On podràs trobar retoladors amb puntes equilibrades.

Corte de impresión

papers I etiquetes

Oferim als nostres clients una gran varietat en papers i etiquetes. Tenim més de 100 tipus de papers a poder escollir entre mides, colors i marques.
A les etiquetes oferim un gran catàleg amb les marques APLI i AVERY, on podrà trobar diferents mides de fulla i etiqueta.

Impresión a gran formato

material escolar

Disposem d'una gran varietat en material escolar: llibretes, eines per a dibuix técnic, grapadores... Tot tipus de coles per a poder realitza els vostres projectes  i altres materials per poder fer manualitat i idees.

Impresión de calendario

mobles d'oficina

Una gran part de la nostra vida ens la passem al nostre lloc de treball, i per això des infotècnica us proposem les millors solucions per fer aquest un lloc més amigable. A la hora d'escollir repercuteix directament a la comoditat a l'hora de treballar.

Corte de impresión

maquines per l'oficina

Amb nosaltres podrà trobar també una gran selecció de petita màquina d'oficina: destructores de paper, etiquetadores, calculadores amb paper, cisalles, plastificadores... i al mateix temps podrà disposar dels seus recanvis i consumibles. Disposem de les millor marques que hi ha al mercat: Fellowes, Casio, Yosan, Maped....

Entra aquí per conèixer tot sobre la nostra secció de papereria i aconsegueix tot el que necessites